611630306
info@ubridigital.com

Els nostres serveis

Un servei integral per ajudar-te.

En UBRIDigital volem satisfer totes les necessitats que tingui el teu negoci per fer-se visible i es per això que et podem ajudar amb diferents serveis publicitaris :

  • Digital Signage ( Carteleria digital) : Son pantalles digitals que estan programades per a que exposin els diferents anuncis dels teus productes o serveis . 

  • Xarxes Socials : Utilitzem les xarxes de major ús per la gent, per fer conèixer el teu negoci o per captar nous clients.

  • E-mail marketing : Aprofita la relació que tens amb els teus clients per informar-los de noves promocions o llançaments de nous productes.

  • Publicitat gràfica : Es el model més tradicional pero que serveix com a complement a la resta de serveis.

  • Rétols : Identificat, fes-te veure, per a que la gent sàpiga a que et dediques.

  • Merchadising : Els petits detalls compten ( Gorres, samarretes, boligrafs, encenedors, étc).

Cartelería digital (Digital Signage)

El Digital Signage ens ofereix la possibilitat de donar a conèixer els spots publicitaris del nostre negoci en pantalles digitals programades per a que durant moltes hores al día siguin vistos per molta gent.

La senyalització digital és un recurs modern que ajuda molt a destacar-se sobre la competència com una marca nova, competitiva i moderna.

Els anuncis i la informació que reben les persones mitjançant les pantalles digitals són molt més fàcil de recordar pel cervell ja que tenen un contingut que crida l’atenció pel seu dinamisme i estética, la qual cosa ajuda a augmentar el record de la marca per a mantenir-la en la ment del consumidor i així captar de forma més fàcil l’atenció de l’usuari oferint el missatge que ens interessa comunicar.

Els anuncis poden ser sencills amb fotografies i rétols informatius, o més el.laborats amb videos i efectes de imatge.

Una forma d’atreure la mirada dels clients i aconseguir que coneixin el teu negoci, serveis o productes.

En UBRIDigital disposem de dues modalitas per la catelería digital :

1.- Una xarxa de pantalles distribuides en llocs estratègics ( Sales d’espera, farmàcies, cafeteries,…) on hi ha un gran volum de gent, incrementat la possibilitat de visualització del spots publicitaris .

2.- Personalitzat exclusiu pel teu negoci en el teu local. Podem instal.lar a l’aparador o a l’interior del establiment una o varies pantalles i programarles per a que publicitin productes, promocions o alló que volgueu del vostre negoci.

En l’actualitat, tenim instal.lada una xarxa de pantalles ( Media Centers) en les poblacions de Viladecans i Gavà, si tens el teu negoci en aquestes poblacions o als voltants i vols fer-ho visible, tens una gran oportunitat amb UBRIDigital, podem oferir-te tot un servei personalitzat i amb facilitat de pagament , recordeu també la possibilitat de montar media centers propis en el vostre negoci.

Xarxes socials

Actualment, hi han  més de 3.000 milions de usuaris en el món que es conecten a diari a les xarxes socials, es a dir, prop del 45% de la población mundial. En el cas de España, quasi 26 milions de internautes de mitja visiten algunes de les plataformes de la xarxa diariament, entre elles Facebook e Instagram son de les majoritaries.

Amb tot aquest públic al nostre abast les possibilitats de fer visible el teu negoci són inmenses. Nosaltres les coneixem i sabem quines son les millors estratégies  per a cada negoci o moment per fer crèixer la teva clientela i els teus ingressos.

El més important, no vas a malgastar els teus diners, ja que portarem un seguiment del abast de cada campanya, ajustant els anuncis en base als resultats obtinguts, aconseguint així un sistema molt eficient i económic.

Ubridigital posseeix una divisió que s’encarrega del denominat Trànsit on line i amb la que podràs aconseguir més clients o major visibilitat pel teu negoci mitjançant les xarxes socials, el seu nom es AREA CLICS, a continuació et deixem un enllaç per a que tinguis més informació.

E-mail Marketing

Es tracta d’una via de comunicació molt important pels negocis ja que ajuda a crear una relació amb el client més propera i ràpida.

Serveix com a estratégia per donar-li un valor afegit al teu negoci creant una comunicació més personal.

Es considera un dels canals amb major rentabilitat dins del marketing online, pero es necessari comptar amb una estrategia de contingut clara que aporti valor.

Aprofita les bases de dades que tens del teus clients per informar-los de noves promocions, llançaments de productes o temes més generals sobre el teu establiment.

Publicitat gràfica i Rétols.

També la publicitat de tota la vida te cabuda entre les estratégies del marketing, es per això que volem oferir un servei integral a on tingueu un col.laborador per fer catàlegs, flyers, díptics o tríptics, pancartes, cartells, treballs d’impressió digital i Rétols per donar més visibilitat des del carrer . 

Tot amb el coneixement expert de dissenyadors gràfics que potenciaràn l’ imatge del vostres productes o establiment.

Articles promocionals (Merchandising )

Aquesta paraula complicada d’assimilar, es coneguda per definir aquells articles que serveixen per promocionar alguna cosa del nostre negoci o el negoci en sí.

Us proposem fidelitzar als vostres  clients amb un regal promocional amb la presència de la vostra marca amb una infinitat  d’idees adequades per donar-li al vostre negoci un valor afegit, des de samarretes, bosses, bolígrafs, calendaris, paraigües, encenedors, étc., tot un ventall de possibilitats al vostre abast per promocionar la vostra marca de empresa, producte, servei o negoci.