611630306
info@ubridigital.com

Qué fem

Pel comerç de proximitat Un servei integral per ajudar-te

En UBRIDigital oferim les eines necessaries per actualitzar-se en la forma de promocionar el seu negoci i aconseguir captar més clients..

Cuidarem de la imatge corporativa de la teva empresa i marca , li donarem més visibilitat i resonància.

Dona el salt a l’era digital, nosaltres t’ajudarem.

El Digital Signage ens ofereix la possibilitat de donar a conèixer els spots publicitaris del nostre negoci en pantalles digitals programades per a que durant moltes hores al día siguin vistos per molta gent.

 

La senyalització digital és un recurs modern i molt efectiu que ajuda a destacar-se sobre la competència .

 

Els anuncis i la informació que reben les persones mitjançant les pantalles digitals són molt més fàcil de recordar pel cervell ja que tenen un contingut que crida l’atenció pel seu dinamisme i estética, la qual cosa ajuda a augmentar el record de la marca per a mantenir-la en la ment del consumidor i així captar de forma més fàcil l’atenció de l’usuari oferint el missatge que ens interessa comunicar.

Una forma d’atreure la mirada dels clients i aconseguir que coneixin el teu negoci, serveis o productes.

En UBRIDigital disposem de dues modalitas per la catelería digital :

1.- Una xarxa de pantalles distribuides en llocs estratègics ( Sales d’espera, farmàcies, cafeteries,…) on hi ha un gran volum de gent, incrementat la possibilitat de visualització del spots publicitaris .

En l’actualitat, tenim instal.lada una xarxa de pantalles ( Media Centers) en les poblacions de Viladecans i Gavà, si tens el teu negoci en aquestes poblacions o als voltants i vols fer-ho visible, podem oferir-te tot un servei personalitzat i amb facilitat de pagament amb una tarifa plana per a ajudar-te en la inversió.

2.- Personalitzat exclusiu pel teu negoci en el teu local. Podem instal.lar a l’aparador o a l’interior del establiment una o varies pantalles i programarles per a que publicitin productes, promocions o alló que volgueu del vostre negoci.

Aixì guanyareu molta més visibilitat, imatge corporativa i prestigi.

 

1. Tràfic de pagament (S.E.M) 

Actualment, hi han  més de 3.000 milions de usuaris en el món que es conecten a diari a les xarxes socials, es a dir, prop del 45% de la población mundial. En el cas de España, quasi 26 milions de internautes de mitja visiten algunes de les plataformes de la xarxa diariament, entre elles Facebook e Instagram son de les majoritaries.

 

Amb tot aquest públic al nostre abast les possibilitats de fer visible el teu negoci són inmenses. Nosaltres les coneixem i sabem quines estratégies son les millors   per a cada negoci o moment.

El més important, no vas a malgastar els teus diners, ja que portarem un seguiment del abast de cada campanya, ajustant els anuncis en base als resultats obtinguts, aconseguint així un sistema molt eficient i económic.

 

2. E-mail Marketing

Es tracta d’una via de comunicació molt important pels negocis ja que ajuda a crear una relació amb el client més propera i ràpida.

Serveix com a estratégia per donar-li un valor afegit al teu negoci creant una comunicació més personal.

Es considera un dels canals amb major rentabilitat dins del marketing online, pero es necessari comptar amb una estrategia de contingut clara que aporti valor.

Aprofita les bases de dades que tens del teus clients per informar-los de noves promocions, llançaments de productes o temes més generals sobre el teu establiment.

El teu negoci necessita tenir preséncia en Internet, es una tarja de presentació de la teva empresa, dels teus productes i serveis.

Podràs obrir-te al món per tenir més possibilitats d’atreure clients ja sigui una web sentzilla o una botiga on line, podrem donar-te el servei que necessites per crear l’imatge de marca amb el que el teu negoci obtindrà més visibilitat.

Depenent de les característiques del negoci i necessitats d’aquest, tindràs un servei de diseny web a medida .

 Aquest serà el punt de partida de la nova  estratégia pel teu negoci, el  marketing online impulsarà a la teva empresa per aconseguir els objectius marcats.

 UBRIDIGITAL t’ajudarà en el camí i a entendre les claus del  mercat per a que aconsegueixis els éxits desitjats.

Ens encarregarem de tot, donar d’alta el domini, hosting, manteniment, donar  d’alta els  mails corporatius, en definitiva  tot alló que necessites per donar-te a conèixer a Internet.

Actualitzat amb  les noves tendencies , no et quedis enrera, dona el pas cap a una eina que t’ajudarà a crèixer.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos y para mostrarte publicidad relacionada con sus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad