611630306
info@ubridigital.com

Informació i Tarifes

En UBRIDigital volem facilitar-te la possibilitat de fer publicitat del teu negoci i per això hem fet uns plans amb tarifa plana ( Per carteleria digital) amb els que et sentiràs més comode amb el pagament a realitzar.

Per Carteleria en xarxa tenim :

 – BASIC : Amb durada de 6 mesos .

 – ESTANDAR : Amb durada de 12 mesos i que inclou la producció de video  per  la que no tindrás que pagar.

 – PREMIUM : Mateixes condicions que l’estandar pero a més a més afegim una  campanya en xarxes socials .

Per Carteleria própia ( Aparadors /Interiors) :

 No et tindràs que preocupar de res, nosaltres posem el recursos (Pantalles, players i contingut multimedia i tu només hauràs de pagar una mensualitat, els preus dependràn de la durada del contracte ( A partir de 2 anys)

Per saber més de les nostres tarifes i serveis t’adjuntem un formulari de petició amb el que t’enviarem informació detallada d’aquestes tarifes planes per la cartelería digital . Per la resta de serveis que oferim hauran de ser sota pressupost, sempre mirant d’aconseguir uns preus raonables i justos, per que sabem l’esforç que representa qualsevol despesa pel comerç de proximitat  . Pregunta’ns i t’assesorarem .

    Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos y para mostrarte publicidad relacionada con sus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
    Privacidad